Amedspor başkanı Barcelona'da Urfaspor başkanı İstanbul'da

TAKİP ET

TFF 1.Ligde mücadele edecek olan Güneydoğu ekiplerinden Şanlıurfaspor ve Amedspor kulüp başkanları oyuncu transferleri için kolları sıvadı.

Amedspor kulüp başkanı Aziz Elaldı sponsor ve oyuncu transferi için  İspanya’nın Barcelona şehrine giderken Şanlıurfaspor’un yeni başkanı Mehmet Giray Küçük İstanbul takımlarının istemediği oyuncuları Urfaspor’a transfer etmek için yoğun çaba sarf ediyor.

Şanlıurfaspor’da sözleşmesi biten oyuncuların şehri terk etmesi takımda 5 kişinin sadece sözleşmesinin bulunması yeni başkan Giray Küçük’ü seferber etti.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı’nin takımın başına Ersun Yanal’ı getirmesi ve dünya çapında oyuncular ile görüşmesi Diyarbakırlıları heyecanlanırken Şanlıurfaspor’da yaşanan teknik direktör ve yetersiz kadro sıkıntısı Urfaspor taraftarlarını bir hayli üzüyor.

Siyasi bileşenlerin bir araya gelmediği ve yıllardan beridir 1 ve 2.Ligde  sürünen Şanlıurfaspor geçen sezon zar zor ligde kalmayı başarsa gidişat bu sezonun yetersiz kadro yapılanmasından ve güçlü rakiplerinden dolayı küme düşme hattının en büyük favorisi olarak görülüyor.

Liglerin 11 Ağustosta başlayacak olması ve rakip takımların bir an önce kadro yapılandırma çalışması yapması Şanlıurfaspor’da ise belirsizliğin sürmesi Urfalı futbol severleri bir hayli korkutuyor.

15 Haziran’da takımın yeni başkanı seçilen Giray Küçük’ün takımı hangi hocaya emanet edeceği bilinmezken kendisi takımı yönetecekmiş gibi transfer çalışması yürütüyor.Cihat Arslan’ın 30 Haziran’da sözleşmesinin bitmesi ve teknik adamın diğer takımlarından teklif alması Şanlıurfaspor kulübün hocasız kalmasına yol açabilir.

 

 

Arslan Barcelona Urfaspor Amedspor Giray Küçük Şanlıurfaspor