Bakan Yerlikaya Bayramın acı tablosunu paylaştı

TAKİP ET

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı'nın birinci gününde meydana gelen 852 trafik kazasında 5 kişinin hayatını kaybettiği ve  bin 421 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya,sosyal medya hesabından 9 günlük bayram tatilinde trafikte denetimlerinin devam ettiğini bildirdi.

Bayram tatilinin 1. günü 15 Haziran Cumartesi 24 saatlik sürede: 852 trafik kazası meydana geldiğini ve 407 bin 731 aracın denetlendiğini bildiren Bakan Yerlikaya, 24 bin 357 araca hız ve radar işlemi ve 42 bin 720 araca ise diğer işlemler yapıldığını kaydetti.
Meydana gelen trafikte kazalarında 5 kişi hayatını kaybetti, bin 421 kişi ise yaralandı.

Yerlikaya, araç sürücülerinin dikkatli olmasını isteyerek şu ifadeleri kullandı:
"9 günlük Kurban Bayramı Tatilinde Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli önlemleri alıyor, denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürüyor.Lütfen trafik kurallarına harfiyen uyalım, aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim.Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için ."

9️⃣ günlük Kurban Bayramı Tatilinde Emniyet ve Jandarma trafik ekiplerimiz vatandaşlarımızın güvenliği için gerekli önlemleri alıyor, denetimleri büyük bir hassasiyetle sürdürüyor.

Bayram tatilinin 1. günü 15 Haziran 2024 Cumartesi 24 saatlik sürede:

8️⃣5️⃣2️⃣ trafik kazası… pic.twitter.com/Bw4hwQOOgB

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) June 16, 2024

Bakan Yerlikaya Bayramın acı tablosunu paylaştı acı tablosunu paylaştı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kurban Bayramı