Baydilli Karaköprü'ye kazandırmıştı, Çiftçi biz kazandırdık dedi

TAKİP ET

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, eski başkan Metin Baydilli'nin  ilçeye kazandırdığı Müslüm Gürses Müzesini halka kazandırdıklarını ileri sürdü.

2021 yılında Ak Parti Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli tarafından açılan Müslüm Gürses Müzesi, bugün Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediyesi resmi hesabından halka sunulduğunu açıkladı.

Belediyenin resmi hesabından yapılan açıklamada merhum Müslüm Gürses’in hatırasını yaşatmak için kişisel eşyaları ve anılarının sergilendiği Müslüm Gürses Müzesini Karaköprü’ye kazandırıldığı açıklamasına yer verildi.

Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediyesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada “Şanlıurfalı merhum sanatçımız Müslüm Gürses’in hatırasını yaşatmak için kıyafetleri, kişisel eşyaları ve anılarının sergilendiği Müslüm Gürses Müzemizi Karaköprü'müze kazandırdık. Bu müze, sanatçımızın sevenlerine onun hayatına dair derin bir bakış sunarken, aynı zamanda kültürel mirasımıza da önemli bir katkı sağlıyor. Müslüm Gürses’in müzik kariyerinden özel hayatına kadar pek çok detayın bulunduğu müzemiz, ziyaretçilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.” İfadelerine yer verildi.

Şanlıurfa Müze