Belediye eleştirilerin asıl amacını anlayamadı

TAKİP ET

Karaköprü Belediyesi tarafından yapılan eserlerin açılışı, sosyal medyada alaylı paylaşımlarla eleştirildi. Eserlerin arasında daha önce yapılan muhtar evinin açılışı dikkat çekerken, yapılan açıklamaya bakıldığında ise eleştirilerin neden yapıldığının belediye tarafından anlaşılmadığını gösteriyor.

Geçtiğimiz hafta Karaköprü Belediyesi tarafından ilçeye bağlı Seyrantepe Mahallesi'nde yapılan 4 bin metrekarelik yeşil alan ve amfi alanı, 2 bin metrekarelik alışveriş merkezi, bin 200 metrekarelik semt pazarı ve muhtar evinin açılışı yapıldı. Bu eserlerin açılışı normal bir durum olarak karşılanırken, daha önce yapılan muhtar evinin açılışının aylar sonra yapılması eleştiri aldı. Açılış töreni protokolünde Sadece Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin bulunmaması ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve Ak Parti teşkilatlarının da katılması bu eleştirilere adeta tuz biber oldu. Eleştiriler sosyal medyada gündem olarak alaylı paylaşımlara da neden oldu.

 

Belediyeden açıklama geldi ama...

Karaköprü Belediyesi tarafından sosyal medyada alaylı yorumlarla eleştirilen konu ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Ancak Eleştiriler daha çok, aylar önce yapılan muhtar evinin de yeni olarak gösterilmesi ve açılışının yapılmasına yönelik olurken, yapılan açıklamada başka konulardan bahsedildi. Açıklamada sadece muhtar evinin yapılmadığı bunun yanında diğer eserlerin yapıldığı ve 3 milyon TL'lik yatırımın olduğu vurgulandı.

 

Eleştiriler daha önce yapılan muhtar evinin yeniymiş gibi açılışı yapılmasına geldi

Belediye yöneticileri tarafından eleştiriler asılsız propaganda olarak değerlendirildi. Ancak muhtar evinin aylar önce yapılmasına rağmen yeni yapılmış gibi medyaya servis edilmesi ve protokol tarafından açılışı yapılması eleştirildi.

 

belediye eleştirilerin asıl amacını anlayamadı belediyeden açıklama geldi ama... karaköprü belediyesi tarafından yapılan eserlerin açılışı sosyal medyada alaylı paylaşımlarla eleştirildi