CHP ilçe başkanlığından Akşener'e tepki

TAKİP ET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Seçimlerin 14 Mayıs'ta yapılacağını söylemesi üzerine İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Mayıslar Bizimdir" demesine Viranşehir CHP İlçe Başkanlığı 'Bu demektir ki 'Anayasayı delik deşik edecek akp genel başkanına bizden destek'  diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasında “14 Mayıs’ta seçim” mesajı verdi. Erdoğan, “Rahmetli Menderes 14 Mayıs 1950’de ‘Yeter söz milletindir’ diyerek milletin gönlüne girmiş ve sandıktan ezici bir zaferle çıkmıştı. ‘Yeter, söz de karar da gelecek de milletindir’ diyerek 2023’te milletimizin desteğine talibiz. Milletimiz 73 yıl sonra bir kez daha aynı gün, Altılı Masa diyerek karşımıza çıkan bu darbe şakşakçılarına, bu kifayetsiz muhterislere, bu müstemleke heveslilerine ‘yeter’ diyecektir” dedi.

Bunun üzerin “ Mayıslar Bizimdir” diyen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hiç beklenmedik bir tepkiye maruz kaldı.

CHP Viranşehir İlçe Başkanlığının Resmi hesabında Akşener’in sözlerine Bu demektir ki “Anayasayı delik deşik edecek akp genel başkanına bizden destek” şeklinde tepki geldi. Seçim arifesinde 6’lı masanın içerisinde yaşanan bu kaosun seçimi ciddi manada etkileyeceği görülüyor.

Viranşehir Urfa Haberler CHP