Deva Partisi'nden ayrıldığı gibi partiyi hedef aldı!

TAKİP ET

Deva Partisi Eyyübiye Kurucu Teşkilat Başkanı Osman Delen Deva Partisi'nden istifa ederek İYİ Parti'ye geçtiğini açıkladı. Delen, Deva Partisi'nden ayrılmasının sebebini Genel Başkan Ali Babacan'ın İHA ve SİHA'larla ilgili yaptığı açıklamayı gösterdi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Bayraktar SİHA’ları hedef alan “İktidara geldiğimizde dokunacağız” sözleri büyük tepki çekiyor.

İktidar kanadından gelen tepkilerin ardından Deva Partisi Eyyübiye Kurucu Teşkilat Başkanı Osman Delen'de durumu kendisine sindiremeyip partiden istifa edip İYİ Parti'ye katıldığını söyledi.

İYİ Parti rozetini taktıktan sonra basın açıklamasında bulunan Osman Delen, " İYİ Parti'ye geçmenin mutluğunu yaşıyorum. Ben ve benim gibi düşünenler her şeyden önce vatan ve millet diyenlerdeniz. Yakın zamanda  Deva Partisinin SİHA ve İHA'lar ile ilgili yaptığı açıklamayı talihsizlik olarak buluyor ve bunu sindiremeyeceğimi belirtmek isterim. Bundan dolayı ülkemizin menfaatlerini her şeyin ötesinde tutan milli duruş sergileyen  her kesime hitap eden ülkemizin  merkez sağ partisi İYİ Parti'ye katılmaya karar verdim."

Delen Urfa İYİParti