Eş Başkan Paydaş ve Yeşil'den teşekkür ziyareti

TAKİP ET

Resmi olmayan sonuçlara göre Hilvan'da yenilenen seçimlerde DEM Parti Eş Başkanı Av. Serhan Paydaş, 10 bin 720 oy alarak tekrar seçimleri kazandı.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’nin itirazları üzerine İlçe Seçim Kurulu tarafından seçimlerin 2 Haziran’da yapılmasına karar verilmişti. Yüksek Seçim Kurulu, İlçe Seçim Kurulu’nun verdiği karar onamıştı.

2 Haziran (dün) yapılan yerel seçimlerde DEM Parti Eş Başkanı Av. Serhan Paydaş ve Garip Yeşil 10 bin 720 oy alarak seçimleri kazandı. AKP’nin adayı Aslan Ali Bayık 7 bin 476 oy aldı. 31 Mart yerel seçimlerinde Paydaş, 6 bin 960 oy, Bayık ise 6 bin 439 oy almıştı.

Resmi olmayan sonuçlara göre seçimleri kazanan Eş Başkanlar Paydaş ve Yeşil esnaf ziyareti yaparak desteklerinden kaynaklı halka teşekkür etti.

İzollu Bozan Bey Caddesi’nde yapılan teşekkür ziyaretine Urfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan’ın yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.

 Ziyaret esnasında konuşan Urfa vekili Ayan, seçim çalışmaları esnasında 3 Haziran’da teşekkür ziyareti yapacaklarını dile getirdiklerini hatırlatarak “Hilvan artık Hilvanlılarındır. Sizlerin verdiği büyük bir destek ile gaspçı anlayışı yendik. Kayyım zihniyeti ile de mücadele etmeye devam edeceğiz. Kayyım zihniyetini mahkum edeceğiz. 40 yıldır taş üstüne taş koymayan zihniyete bir oy ile son verdiniz. Belediye eş başkanlarımız bugün olduğu gibi her zaman halkın içinde olmaya devam edecek. Ne talebiniz var ise kendiniz direk onlara iletebileceksiniz. Çözümünü de birlikte sağlayacaksınız” diye konuştu.

Av. Serhan Paydaş DEM Parti Urfa Milletvekili Dilan Kunt Ayan