Eski Şanlıurfasporlunun aklı bir karış havada!

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un eski oyuncusu Samet Akaydın'nın geleceği belirsizliğini korurken dün akşam oynan Türkiye-Gürcistan maçının ikinci devresinde Abdülkerim Bardakçı'nın şortunu giymesi dikkatlerden kaçmadı.

TFF 1.Ligde 2019-2020  sezonunda Adana Demirspor’dan Şanlıurfaspor’a transfer olan ve daha sonra yükselişe geçen Samet Akaydın bu sezon hangi takımın formasını giyeceği merak konusu oldu.

Adana Demirspor ve Fenerbahçe formasını giydikten sonra Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos’un yolunu tutan Akaydın form tutmamasından sonra tekrar Fenerbahçe’ye geri döndü.

Gittiği takımlarda yaptığı hatalardan dolayı taraftarlardan büyük tepki toplayan Samet Akaydın dün akşam oynanan Türkiye-Gürcistan maçının ikinci devresinde yanlış şortu giymesi dikkat çekti.

Türkiye’nin 3-1 kazandığı maçta göz dolduran Samet Akaydın yaptığı hamlelerle takımın kazanmasında büyük rol oynadı. Samet Akaydın maçın devre arasında soyunma odası çıkışı 14 numaralı şort ile 4 numaralı formayı giymesi Samet Akaydın’ın dalgın olduğu olarak yorumlandı.

Şanlıurfaspor Fenerbahçe Adana Samet Akaydın Türkiye Gürcistan