Eyyübiye Meclisinde kim kime dum duma

TAKİP ET

Eyyübiye Meclisinde bir üyenin konuştuğu esnada diğer üyelerin toplantı devam ettiği esnada kafalarına göre takılması ve sigara içmeleri kameralara yansıdı.

Şanlıurfa’da sık sık tartışmaların yaşandığı Eyyübiye Meclisinde bu sefer nahoş görüntüler ortaya çıktı.Şanlıurfa sorunlarının konuşulduğu mecliste üyelerin ellerinde cay ve sigara ile dolaşmaları hoş karşılanmadı.

Özellikle Ak Parti’nin söz sahibi olduğu Eyyübiye Meclisinde Yeniden Refah Partisi meclis üyesi Osman Melik’in konuştuğu esnada diğer üyelerin sigara tüttürmeleri kameralara yansıdı.

Kapalı alanlarda sigaranın yasak olmasına rağmen meclis üyelerin halk sorunlarının konuşulduğu mecliste sigara içmeleri kent sorunlarıyla ne kadar ilgilendiklerini açık bir göstergesi olarak yorumlandı.

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Meclis Üyesi Osman Melik belediyenin borcu hakkında konuştuğu esnada Ak Parti Meclis üyelerinin vurdumduymaz tavırları ve salonda sigara yakmaları toplantının yarıda kalmasına yol açtı.

Eyyübiye Meclisinde kim kime dum duma https://t.co/G3h0AlkvTq#Şanlıurfa #Meclis #Kanlıurfa @mehmetkusnet @sanliurfabld @hasansildak @UrfaValiligi pic.twitter.com/wrAfefYJiR

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) June 11, 2024

Şanlıurfa Eyyübiye Meclis Üye