Galler'de U15-U16-U17 ve U18'de oynayan 20 yaşındaki futbolcu Şanlıurfaspor'a geldi

TAKİP ET

Şanlıurfaspor, Galler'in Pontypridd United takımından 20 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Jack Can Karadoğan ile sözleşme imzaladı.

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Şanlıurfaspor, Galler'in Pontypridd United takımından 20 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Jack Can Karadoğan ile sözleşme imzaladı. İmza törenine, kulüp başkanı Mehmet Giray Küçük de katıldı. Kendini sarı yeşilli renklere bağlayan imzayı atan Jack Can, Şanlıurfaspor’un Bolu’daki kampına dahil oldu.

4 Şubat 2004 yılında Galler'in Newport kentinde dünyaya gelen Jack Can Karadoğan, merkez orta saha, önlibero ve on numara mevkilerinde görev alabilen çok yönlü bir oyuncu. 1.77 m boyunda ve sağ ayağını kullanan genç oyuncu, 20 yaşında olmasına rağmen hem Galler hem de Türkiye milli takımları için oynama şansına sahip. Galler U18, U17, U16 ve U15 takımlarında forma giymiş olan Jack Can, Galler ve Türkiye pasaportlarına sahip.

Geçtiğimiz sezon Pontypridd United forması giyen Karadoğan, 18 maça çıktı ve bu maçların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Sezon boyunca 2 gol kaydeden genç yetenek, Şanlıurfaspor'da gösterdiği performansla adından söz ettirmeye hazırlanıyor.

Jack Can Karadoğan Şanlıurfaspor Pontypridd United