Kale düştü sorunlar artı!

TAKİP ET

Ak Parti'nin kalesi konumunda olan Şanlıurfa'nın 31 Mart Yerel Seçimlerinde muhalefet partilerin kazanması bazı hizmetlerde duraksamalara yol açtı. Özellikle Şanlıurfa'da doktor eksikliğinden dolayı vatandaşlar ayakta tedavi ediliyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Devlet Hastanesinde vatandaşların ayakta tedavi edilmesi tepkilere yol açtı.

Nüfusun yoğun olduğu ve birçok ilden daha kalabalık olan Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde vatandaşlar adeta ilkel bir şekilde tedavi edilerek evlerine gönderiliyor.

Bir yakınını Siverek Devlet Hastanesine götüren bir vatandaş hastanede hastaların ayakta tedavi edilmesinin kabullenir bir durum olmadığını dile getirdi.

Ak Parti’nin her dönem en fazla milletvekili çıkardığı Şanlıurfa kentinde sağlıkta yaşanan sorunlar halkı adeta bezdirme noktasına getirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde aldığı hezimetti üstünden atamayan Ak Partili milletvekilleri Şanlıurfa’daki birçok soruna adeta Fransız kalıyor.

Yakınlarını Şanlıurfa’daki özel hastanelerde tedavi eden Urfalı vekiller halkın yaşadığı sorunlara adeta 3 maymunu oynuyor.

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesindeki Devlet Hastanesine yakının götüren vatandaş  gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Hastaların ayakta tedavi edilmesine tepki gösteren Siverekli vatandaş tepkisini şu sözlerle dile getirdi. “Sağlıkta geldiğimiz son nokta! Yaklaşık 300 bin nüfusa sahip bir kentte insanların ayakta tedavi görmesi de tasarruf kapsamına mı girdi? Yer: Siverek Devlet Hastanesi..” dedi.

Kale düştü sorunlar artı! https://t.co/AewNqrvqNt #Şanlıurfa #Sağlık #Ahlak @drfahrettinkoca @saglikbakanligi @bybekirbozdag @CYAZMAC @eminonen @MTanal pic.twitter.com/zKbiiMQXYG

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) June 7, 2024

Şanlıurfa Siverek Hastane Urfalı Vekiller