Rakipler transferlerle Şanlıurfaspor'da kara bulutlarla uğraşıyor!

TAKİP ET

TFF 1.Ligde son hafta tutunan Şanlıurfaspor'da sessizlik sürerken rakip takımlar art arda transfer bombalarını patlatmaya devam ediyor

Bir türlü yapılmayan at izi, it izinin birbirine karıştığı Olağan Kongreyle uğraşan Şanlıurfaspor’da kara bulutlar dağılmak bilmiyor.Sözleşmesi biten oyuncuların tek tek şehri terk etmesi ve bir türlü kesinleşmeyen başkan adayları Şanlıurfaspor taraftarlarını korkutuyor.Zor bir sezon geçirecek olan Şanlıurfaspor’un şuanda transferlere meşgul olması gerekirken yeni yönetim kurma telaşı sürüyor.

Başkan olan adayların güven vermemesi sponsor olan Astor Şirketin bu sezon takımı desteklememesi Şanlıurfaspor’un bu sezon zor günler geçireceğinin habercisi olarak görünüyor.Şanlşıurfaspor ile aynı ligde mücadele edecek olan Amedspor’da kongrenin gerçekleşmesinden sonra transfer bombaları patladı.

Tarihinde ilk kez 1.’e yükselen Amedspor, dün gerçekleştirdiği kongrenin ardından transfer atağına başladı. Tecrübeli Teknik Direktör Ersun Yanal’la prensipte anlaşan yeşil kırmızılı takım, yarın Şehmus Özer Tesisleri’nde imza töreni gerçekleştirecek.

Amedspor’un, bu yıl Eyüpspor’da şampiyonluk yaşadıktan sonra sözleşmesi sona eren Fas asıllı Fransa vatandaşı Adrien Daniel Karoly Regattin ile anlaştığı belirtildi. Regattin, bu yıl Eyüpspor formasıyla 25’i ilk 11 olmak üzere oynadığı 28 maçta 2 asist ve 7 golle takımın üst lige çıkmasında etkili oldu. Fransa’nın köklü futbol kulübü Touluse’de futbola başlayan Regattin, Ankara Akhisar, Altay ve Pendikpor’da giymişti.

TFF1. Lig’ in iddialı takımlarından olacak gibi görünen Amedspor Ersun Yanal ile anlaşmasının ardından listesine Younes Belhanda’yı eklediYounes Belhanda’nın yanı sıra Beşiktaş’ın eski topçusu Oğuzhan Özyakup ile ilgilendiği de iddia edildi.

IĞDIRSPOR’DA HARAKETLİ SAATLER!

TFF 1.Lige yükselen son takım olan Iğdırspor’da transfer çalışmalarına hız verdi.Şanlıurfaspor’un eski çalıştırıcısıyla TFF 1.Lige çıkan Iğdırspor’da Emake Eze sesleri yükselmeye başladı.27 yaşındaki Nijeryalı forvet oyuncusu ülkemizde daha önce Adanaspor Eyüpspor İstanbulspor ve Pendikspor forması giydi.

Şanlıurfaspor Yanal Amedspor Iğdırspor