Şanlıurfa'da öğrencilerin mezuniyet coşkusu!

TAKİP ET

İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi'nde bahar şenliğiyle öğrencilerin mezuniyeti coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin bu mutlu gününde Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi eşlik etti.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12. sınıf öğrencileri Bahar Şenlikleri kapsamında bugün büyük bir coşkuyla mezuniyetlerini kutladılar.

Mezuniyet programına Urfa Değişim Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Aras, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Çiftçinin eşi, okul müdürü Hamiyet Solğun, öğrenci velileri ve öğretmenler katılım sağladı.

Mezuniyet programı Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin açılış konuşması ile başladı. Sonrasında öğrencilere öğretmenleri tarafından diploma takdimi yapıldı. İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 12. Sınıf öğrencileri Türk Bayraklarını Belediye Başkanı Çiftçi’den aldı.

Programda Kürtçe ve Türkçe şarkılar eşliğinde öğrenciler öğretmenleri ile beraber halay çektiler. Öğrenciler mezuniyet programında eğlenirken bazı veliler ise duygu dolu anlar yaşadı.

Renkli görüntülere sahne olan mezuniyet programı, ikramların dağıtılmasıyla sona erdi.

İsmail Nazif Bayraktar Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi