Şanlıurfa'da sıkı denetim: 11 şüpheli gözaltına alındı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da huzur ve güven ortamının devamlılığı, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen şok uygulamada aranan 11 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde, huzur ve güven ortamının devamlılığı, asayişe müessir olayların önlenmesi, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulama gerçekleştirdi.

Emniyet ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği şok uygulama kapsamında; 1️6 bin 9️6️2️ şahıs, 3️ bin 1️ araç ve 89️0️ motosiklet kontrol edildi.

Ekipler, gerçekleştirdiği uygulama esnasında; 5️ ruhsatsız tabanca, 1️6️.4️7️ gram narkotik madde, 5️2️ adet narkotik hap ele geçirdi.

Yapılan denetimler sırasında, aranan 11 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınırken 4️2️ araç ise trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulandı.

Şanlıurfa’da sıkı denetim: 11 şüpheli gözaltına alındıhttps://t.co/37VjDlk92s#Şanlıurfa #denetim #gözaltı #yakalanma #arama #suç #asayiş #balıkesir Ali Yerlikaya @SanliurfaEmnMd @UrfaValiligi @hasansildak pic.twitter.com/GtBem38eOA

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) May 16, 2024

Şanlıurfa şüpheli gözaltı