Şanlıurfa'da şok uygulama! 13 gözaltı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da kentin huzur ve güvenliği, suç ve suçluların tespiti ve önlenmesine yönelik şok uygulama gerçekleştirildi, aranan 13 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kent genelinde şehrin huzur güven ortamının sağlanması, suç ve suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik şok uygulama gerçekleştirildi.

Emniyet ekipleri kent genelinde gerçekleştirdiği şok uygulama kapsamında; 1️6️ bin 1️3️ şahıs, 2️ bin 9️88 araç ve 3️5️1️ motosiklet kontrol edildi.

"26 ARACA CEZA YAĞDI"

Ekipler, yaptığı uygulamalar kapsamında; 2️ adet ruhsatsız tabanca, 12 adet fişek, 2️ adet ruhsatsız tüfek ve 1️1️1️,08 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Yapılan uygulama kapsamında; 2️6️ araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası uygulanırken 1️ hacizli yakalamalı araç ele geçirildi.

"ARANAN 13 ŞÜPHELİ YAKALANDI"

Uygulama esnasında; 1️ şahsa alkollü araç kullanmaktan adli işlem yapılırken 1️ adet çalıntı motosiklet yakalandı.

Denetimlerimiz sırasında, aranan 13 şüpheli şahıs şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şanlıurfalılara göz açtırılmıyor: 13 gözaltıhttps://t.co/Ipo9yAcUCP#Şanlıurfa #yakalanma #gözaltı #uygulama #şüpheli #paracezası #yks2024 #kanlıurfa #deprem @SanliurfaEmnMd @UrfaValiligi @hasansildak pic.twitter.com/fMe4myxrWF

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) June 11, 2024

Şanlıurfa gözaltı Uygulama idari para cezası