Sözünü tutmayan başkandan söz yağmuru!

TAKİP ET

TFF 3.Lig 3.Grupta 60 puanla sezonu şampiyon tamamlayarak TFF 2.Lige çıkan Karaköprü Belediyespor'un futbolcularına verdiği prim sözünü tutmayan Yeniden Refah Partisi Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, bu sefer  Karaköprü Belediyespor U17 takımını ziyaret ederek daima yanlarında olacağının sözünü verdi.

Karaköprü Belediyespor oyuncuların şampiyonluk maçından önce kulüpten alacağını tahsis edemedikleri gerekçesiyle antrenmana çıkmamasından sonra Karaköprü Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi tarafından ziyaret edildiği ve prim sözü verildiği daha sonra verdiği sözü yuttuğu Karaköprü Belediyespor oyuncularından  Muhammed Raşit Şahingöz dile getirildi.

Nihat Çiftçi’nin verdiği sözü tutmamasından dolayı hakkını helal etmeyeceklerini ifade eden Muhammed Raşit Şahingöz Nihat Çiftçi’nin Karaköprü Belediyespor’un şampiyon olmasına da üzüldüğünü ileri sürdü.

Karaköprü Belediyespor oyuncularına verdiği sözü tutmayan Nihat Çiftçi, bu sefer Karaköprü Belediyespor U17 takımının başarı üstünde reklam yapması ve takıma daima destek vereceğini söylemesi samimi olarak karşılanmadı.

Karaköprü Belediyespor U17 takımını ziyarete giden Nihat Çiftçi daima gençlerin yanında olacağını ifade ederken A takımına verdiği sözleri tutmamasından dolayı güven vermediği sezildi.

Başkan Çiftçi Karaköprü Belediyespor U17 takımını ziyaret ettiği esnada”Karaköprü Belediyespor U17 takımımız sezonu şampiyon olarak tamamladı. Futbolla ilgili bakış açımız şudur; gençleştireceğiz, gençlerimizi ve çocuklarımızı kazanacağız. Biz Karaköprü Belediyespor olarak kapılarımızı Şanlıurfalı gençlerimize açacağız. Biz her zaman genç sporcularımızın yanında olacağız, hiç endişe etmesinler. Buradaki yapılanmamız tamamen gençlerin geleceğine yönelik bir yapılanmadır. Tabi yenilikler, değişimler olacaktır, ancak hedefimiz Şanlıurfa’nın gençliğini bir yere taşıyabilmektir.” Dedi.

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR OYUNCUSU ÇİFTÇİ’Yİ YERİN DİBİNE SOKTU!

Geçtiğimiz günlerde ligini şampiyon olarak tamamlayıp TFF 2.Lige çıkma başarısı gösteren Karaköprü Belediyespor, beklediği desteği görmeyince oyuncuları adeta isyan etti.,

Karaköprü Belediyespor oyuncusu Muhammed Raşit Şahingöz Belediye Başkanı Nihat Çiftçi hakkında verdiği sözleri tutmadığını ifade ederek “Sizlerin de bildiğiniz üzere sezon içerisinde pek çok sıkıntılar ile karşılaştık. Yapılan ayıplara yanlışlara rağmen görevimizi layığıyla yapıp şampiyon olduk.  Bizim şampiyon olduğumuza üzülüp sözlerini tutmayı beceremeyen kimselerin, kupa ile poz vermekte şampiyonluk maçında şov yapmakta çok becerikli olduğunu gördük.  Antrenmanlara çıkmama kararını aldıktan sonra mevcut belediye başkanı bizleri ziyaret edip 2 gün içerisinde prim ödemelerinin gerçekleşeceğini ve sezon bittiğinde son maç ile birlikte maç başı ve içerdeki primlerin ödenme sözü verdi.  Bizlere şampiyonluk maçından sonra bugüne kadar 10 bin TL  harici  hiçbir ödeme yapmamış sözünü tutmamıştır. “ dedi.

"YÖNETİCİLER KULÜBE DAVA AÇTI!"

Karaköprü Belediyespor Yönetim Kurulu Üyelerin kulübe dava açtığını söyleyen Muhammed Raşit Şahingöz, 3 prim ve 22 maç başı ücreti için gerekli yasal yollara başvuracaklarını  ifade etti.

Muhammed Raşit Şahingöz “Bazı yöneticilerin dahi kulübe  dava açtığı yerde sayısız bahanelerle bizleri oyalayan mevcut başkana ve bu zor duruma düşmemizde zerre payı olan kim varsa tüm sene boyunca ailelerimizden uzak kalarak layığıyla verdiğimiz emeğimizi yok sayan hakkımızı bu kadar umursamaz ve ucuz görenlere hakkımız zerre helal değildir. Hakkımız olan 3 prim 22 maç başı ve şampiyonluk primimiz için gerekli yasal yollara başvuracağımızı bildiriyoruz.İşçiye teri kurumadan hakkını ödeyiniz( Hz Muhammed s.a.v” şeklinde  konuştu.

Nihat Çiftçi