Tatlıses'in arkadaşı resmen küçük dilini yuttu!

TAKİP ET

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses ile uzun süredir dostluğu olan oyuncu Aydemir Akbaş, duyduğu bir  sesten dolayı resmen küçük dilini yuttu.

Şanlıurfalı İbrahim Tatlıses’in yakın arkadaşı olan Aydemir Akbaş, Mehmet Dindar'ın “Aziz Yıldırım” taklitli şakasını şaşkınlıkla karşıladı.

Aziz Yıldırım’ın sesini duyan ve ne tepki vereceğine şaşıran Aybaş’ın o anki videosu sosyal medyada viral oldu.Aziz Yıldırım'ın sesini duyduğu gibi yerinden kalkan Akbaş, taklit olduğunu anlayınca üstüne resmen kaynarlar sular döküldü.

Sürekli ünlü kişilerin  taklidini yapan  Taklitman bu kez de  Tatlıses’in yakın arkadaşı Aydemir Akbaş'ı kandırdı.Telefonda yaptığı aramalarla ünlü isimlerin seslerini taklit eden ve karşısındaki kişileri inandıran Taklitman, Aydemir Akbaş'ı Aziz Yıldırım taklidiyle kandırdı.Akbaş, Aziz Yıldırım'ın sesini duyunca, "Aziz Başkan mı?" tepkisi verirken, Taklitman odadan içeri girdiğinde bile bir süre şaşkınlığını gizleyemedi.

Tatlıses’in arkadaşı resmen küçük dilini yuttu resmen! https://t.co/v4jhm3nnfW#Sondakika #Diyarbakır #Tatlıses @imparatoribo pic.twitter.com/UFHKSbK75L

— Urfa Değişim Gazetesi (@urfadegisim63) June 21, 2024

Aziz Yıldırım Aydemir Akbaş Başkan