Tatlıses'in kızı küplere bindi!

TAKİP ET

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak kendisini eleştiren baban sayesinde ün kazandın diyen takipçilerine sert bir şekilde tepki gösterdi.

Hakkında babasıyla barıştıktan sonra ün kazandığı yönünde yapılan yorumlara ateş püsküren Çıtak "Sayenizde ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum" şeklinde sitem etti.

Tatlıses ile bir türlü yıldızı barışmayan Çıtak daha sonra babasıyla arasındaki buzları eriterek hem özel hayatıyla hem sesiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Son zamanlarda kendisine yönelik gelen sert yorumlara sinirlenen genç müzisyen sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada bazı takipçileri yüzünden ülkeyi terk edeceğini söyledi.

Çıtak yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etti."Ben babamı çok seviyorum çok saygı duyuyorum ama yetmedi mi beni bir birey olarak kabul edemeyişiniz. Babam bile kabul etti Dilan Çıtak olduğumu bir siz edemediniz. 'Baban sayesinde' lafından bıktım! Ben 20 yıldır müzik yapıyorum Yeter ya sayenizde bu ülkeyi terk etmeyi düşünüyorum çünkü size iyi insan olsam da iyi ses olsam da yaranılmaz bırakın artık salın beni ya babam ayrı ben ayrı biz böyle iyiyiz çok mutluyuz babam koca bir ses ve bu işin şahı" dedi.

Şanlıurfalı İbrahim Tatlıses Dilan Çıtak