Tatlıses'in torunlarına gelen yorumlar pes dedirtti!

TAKİP ET

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses'in ikiz torunlarına gelen yorumlar pes dedirtti.

Şanlıurfalı türkücü İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo’nun ikiz çocukları geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıktı.İkiz çocukların yüzünü kamuoyundan sır gibi saklayan İdo ve Yasemin Şefkatli, çocuklarıyla ilgili yaptıkları ilk paylaşıma iğrenç yorumlar gelmeye başladı.

İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerinin yüzünü ilk kez sosyal medyada paylaştı. Ancak bir takipçinin bebeklere yönelik "çirkin" yorumu herkesi şaşırttı.Yanıt ise Yasemin Şefkatli'den gecikmedi.Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses, oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir’in yüzlerinin göründüğü ilk fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Bir takipçinin, İbrahim Tatlıses'in torunları için yaptığı "Ay, bu çocuklar çirkin" şeklindeki yorum, Yasemin Şefkatli'yi ve takipçilerini şoke etti. Yasemin Şefkatli, bu yorumu ifşa ederek; "Tam diyorduk ki nerede kaldı bu içi sevgiyle dolup taşmış yurdum insanları..." şeklinde tepki gösterdi.Ardından, "Emir çok üzüldü gidip biraz süt içecek" diyerek olumsuz yorumu ti'ye aldı.Yasemin Şefkatli'nin bu esprili yanıtı, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve destek topladı. Bir çok kullanıcı kötü yorumda bulunan kişilere tepki gösterdi.

Tatlıses İdo Şefkatli Emir Çocuklar