Urfa'da anız yakmalara sıkı tedbir başlatıldı!

TAKİP ET

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, kent genelinde anız yangınlarına ilişkin sıkı denetim gerçekleştireceklerini ve adli uygulama başlattıklarını bildirdi.

Son zamanlarda hava sıcaklıklarının yükselmesi ve anız yakmalarının artmasına ilişkin Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sıkı takip gerçekleştireceklerini bildirdiler.

Vali Şıldak, kent genelinde anız yangınları ile ilgili sıkı takip başlatıldığını belirterek, “ tarım arazilerine ateşle yaklaşma, anız yakmayın, tedbirsiz ve sorumsuz davranışlarla tarım alanlarının yanmasına sebep olmayın! İnsanların ve diğer canlılarının yanmasına sebep olmayın” sözlerinde bulundu.

Vali Şıldak, anız yangınlarına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Şanlıurfa ili genelinde anız yangınları ile ilgili sıkı bir takip başlatılmıştır.

Anız yakanlar hakkında kolluk birimlerimiz tarafından gerekli tespitler yapılarak mutlaka adli ve idari işlemler uygulanacaktır.

Anız yakarak tarım arazilerinin ve yerleşim yerlerinin yanmasına, insanların ve diğer canlıların hayatını kaybetmesine sebep olmayın.” dedi.

anız yakmalar sıkı tedbir Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak