Urfalıların vazgeçilmezi, 'Şark Köşesi'

TAKİP ET

Şark köşesi kültürü, lüks mobilya dönemini geride bıraktı. Şark köşesi satıcıları artan ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Urfalı ailelerin vazgeçilmez mobilyası geçmişten bu yana gelen Şark köşeleri oldu. Lüks mobilyalarda istenilen rahatlığın beklenenin altında kaldığını söyleyen Şanlıurfalı vatandaşlar, şark köşesi kullanımının yaygınlaşmaya başladığını söyledi.

 

Şark köşelerinin rahat bir oturum ortamı oluşturduğunu belirten Esnaf Ali Fidan, vatandaşların son zamanlarda ev dekorasyonunda rahatlığı ön palanda tutarak şark köşelerini pahalı mobilyalara oranla daha çok tercih ettiklerini söyledi.

 

Fidan, birçok mobilya satıcısı esnafın şark köşesi satışı gerçekleştirdiğini belirterek; “Bizler Şanlıurfa’nın aslına uygun ev oturma gruplarının satışını yapıyoruz. Vatandaşların son zamanlarda şark köşesi talepleri arttı.

 

Şark köşeleri,  kendi arasında kalite farkı ile ikiye ayrılmakta. Sipahi Pazarında hiçbir esnafımız kaliteden ödün vermez. Vatandaşlar pahalı mobilya almak yerine çarşımıza gelerek evlerine en uygun renkte ve modelde şark köşesi siparişi veriyor.

Bizlerde Şanlıurfa aslına uygun şark köşesi oturma guruplarımızı uygun fiyatlarla vatandaşın beğenisine sunuyoruz. Birçok vatandaş oturma odalarını baştan sona şark köşesi ile donatıyor. Uygun fiyata rahat ve kaliteli bir yaşam isteyen Şanlıurfalı vatandaşlar şark köşesinden vazgeçmiyor” şeklinde konuştu.

Abdulselam Yavuz / Urfa Değişim

urfalıların vazgeçilmezi ‘Şark köşesi’ Şark köşesi kültürü lüks mobilya dönemi Şanlıurfa haberler son dakika