Urfaspor'un eski oyuncusu yine yaptı yapacağını

TAKİP ET

Şanlıurfaspor'un en oyuncularından Samet Akaydın yaptığı hatalarla Türkiye'nin Polanya karşısında kaybetmesine neden oldu.

Fenerbahçe ve Panathinaikos yaptığı hatalarla iki takımı da şampiyonluktan eden Şanlıurfaspor’un eski öğrencisi Samet Akaydın, dün akşam oynanan Türkiye-Polonya hazırlık maçında yaptığı inanılmaz hatalarla A Milli Takımın maçı kaybetmesine yol açtı.

Dün akşam Polonya, EURO 2024 hazırlıkları kapsamında özel maçta Türkiye ile karşı karşıya geldi. Polonya, Türkiye karşısında sahadan 2-1 galip ayrıldı. Şanlıurfaspor’un eski oyuncusu  Samet Akaydın karşılaşmada performansıyla eleştirilerin odağı oldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'na sayılı günler kalan son hazırlık maçında A Milli Futbol Takımımız, deplasmanda Polonya'ya konuk oldu.

Sert ve çekişmeli geçen bir karşılaşmaya sahne olan mücadelenin 12. dakikasında Urfaspor’un eski oyuncusu Samet Akaydın’ın yaptığı hatayla Swiderski'nin golüyle ev sahibi ekip soyunma odasına 1-0 önde gitti.İkinci yarının başında Arda Güler ve Barış Alper Yılmaz'ın oyuna girmesiyle birlikte temposunu artıran ay-yıldızlılar üst üste pozisyonlara girmeye başladı.

77. dakikada Kenan Yıldız'ın pasında topla buluşan Barış Alper'in yerden sol köşeye yaptığı sert vuruşta top filelere gitti: ve durum 1-1 oldu.Ancak mücadelede son sözü 90. dakikada Zalewski söyledi ve karşılaşma 2-1 bitti.

Polanya Türkiye Şanlıurfaspor Samet Akaydın Yıldız Fenerbahçe Panathinaikos