Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekilli Mahmut Tanal'ın, ağabeyi İbrahim Halil Tanal, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Şanlıurfa Milletvekilli Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.
“HERKESE EN İÇTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”
Vekil Tanal’ın mesajı şu şekilde:
Ailemiz için tarifsiz bir acı olan ağabeyimin vefatı nedeniyle acımızı paylaşan, bizleri yalnız bırakmayan, destekleriyle güç veren herkese en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu zor süreçte telefonla arayarak, mesaj göndererek, sosyal medya paylaşımlarıyla taziyede bulunarak veya bizzat gelerek acımıza ortak olan dostlarımıza, akrabalarımıza, kıymetli hemşehrilerimize ve tüm gönül dostlarına minnettarım. Sizlerin desteği, dayanışması ve iyi dilekleri, bu büyük kaybı biraz olsun hafifletmemize vesile olmuştur.
“HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR”
Öte yandan, ağabeyimin trafik kazası sonrası hayata tutunabilmesi için büyük bir özveriyle mücadele eden Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Hastanesi Başhekimi’ne, doktorlarına, hemşirelerine ve tüm sağlık çalışanlarına da en derin teşekkürlerimi iletiyorum. O anki insanüstü çabaları, gösterdikleri fedakârlık ve sağlık hizmetlerine olan adanmışlıkları her türlü takdirin üzerindedir.
Bu acılı günümüzde yanımızda olan, dualarıyla, mesajlarıyla, varlıklarıyla bizleri yalnız bırakmayan herkese selam, saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Rabbim, sevdiklerinizi yanınızdan eksik etmesin, kimseyi böyle bir acıyla sınamasın.
Yorumlar
Kalan Karakter: