Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'ye yönelik yürüttükleri titiz çalışmalar sonucunda, hakkında 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.S.K.'nın yerini tespit etti. Düzenlenen operasyonla yakalanan M.S.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Adıyaman Adliyesi'nde hakim karşısına çıkan M.S.K., mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu karar, FETÖ ile mücadelede kararlılığın bir kez daha altını çizdi.
FETÖ ile Mücadele Devam Edecek.
Adıyaman Emniyet Müdürlüğü, FETÖ/PDY ve diğer terör örgütlerine yönelik operasyonlarına aralıksız devam edeceğini bildirdi. Halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla yürütülen bu çalışmalar, terörle mücadeledeki kararlılığı gözler önüne seriyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: