Basketbol ING Türkiye Kupası finali Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda saat 16.00’da başlayacak.
Final maçı için Şanlıurfa’ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, programı belli oldu.
BAKAN SPORCULARLA BULUŞTU
Bakan Bak, programı kapsamında ilk olarak Şehit Şükrü Can Kayadibi Çok Amaçlı Spor Salonu Şanlıurfalı sporcularla bir araya geldi. Karaköprü ilçesindeki Şehit Şükrü Can Kayadibi Çok Amaçlı Spor Salonuna giden Bakan Bak, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Atıcılık sporunda milli sporcu olan 16 yaşındaki Mahmut İpekçioğlu ile yakından ilgilenen Bakan Bak, gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, Vali Hasan Şıldak, Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen de eşlik etti.
BAKAN BAK’IN ZİYARET PROGRAMI
Sporcuların ziyaretinin ardından Bakan Bak,13.10-14.00 saatleri arasında Karaköprü Gençlik Merkezi’ni ziyaret edecek.
Bakan Bak, final müsabakasına kadar Karaköprü Gençlik Merkezi ile Kitap Kafe ve Bahçelievler Gençlik Merkezini de ziyaret edecek.
Bakan Bak, saat 16.00’da oynanacak ING Türkiye Kupası Final Maçını takip edecek.
Yorumlar
Kalan Karakter: