Halen bu kente karşı borçlusunuz!
Milletvekili Fakıbaba, Şanlıurfa'nın bazı sorunlarına da yöneltilen sorular üzerine değindi. Ancak cevap yine bizi şaşırttı. Örneğin, Fakıbaba bir gazeteye verdiği röportajda, eski hastane binalarının sağlık hizmetinde kullanılması gerektiğini düşünüyormuş. Şanlıurfa'da sağlık sorunları fazlaymış, bu nedenle bu binaların hizmete açılması durumunda an azından biraz yükü hafifletecekmiş.
Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın ismini görmezsem bu ifadelerin muhalefet partisinde siyaset yapan bir politikacıya ait olduğunu zannederdim. Çünkü sayın Fakıbaba, eski binaların sadece hastaneye dönüştürülmesi gerektiğini belirtiyor. Bu gerekliliğin yerine getirilip getirilmeyeceği, bununla ilgili hangi girişimlerde bulunduklarından da bahsedilmiyor. Hükümet partisi olarak bu gerekliliği yerine getireceklerini dahi söylemiyor.
Bir an acaba Fakıbaba birilerine mesaj mı gönderiyor diye düşündüm. Acaba Gaziantep milletvekilleri mi bu sorunun çözümü için kolları sıvayacak! CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı mı eski hastaneleri hizmete açacak! Saadet Partisi son zamanlarda Şanlıurfa'nın sorunlarını daha sık gündeme taşıyor. Acaba bu iş de Saadet Partisi'nde mi?
Fakıbaba, bu konuda o kadar kendini uzak tutuyor ki, sanki Şanlıurfa'dan seçilmemiş, sanki bu kentin milletvekili değil. Sanki iktidar partisinde siyaset yapmıyor. Bu sorunu biz yıllardır biliyoruz ve dile getiriyoruz zaten. Sizden bununla ilgili çalışma, çözüm bekliyoruz. Sadece sorunu tanımlamanız hiçbir şey ifade etmez!
Bazen düşünüyorum da acaba eski binaların hastanelere çevrilmesi için milletvekillerinin fazla yetkisi yok mu diye! Acaba milletvekilleri bunu istiyor da imkan mı bulamıyor. Yok yok, bence durum bu şekilde değil! Gerek genel, gerekse yerel seçimlerde milletvekilleri değil miydi, “Bize oy verin, biz bu sorunu çözeriz” diyenler. O dönemde siz yeter ki sorununuzu iletin, belediye başkanları da vekiller de o kadar girişkenler ki çözemeyecekleri hiçbir şey yok.
Demek ki milletvekilleri şu anda isteseler sorunu dile getirmeden çözüm bulur. Bunun yapamayacağını savunan bir milletvekili zaten seçim döneminde vatandaşları aldatmış olur.
Çevik Kuvvet'in yıl sonunda biteceğini siz belirtmiştiniz!
Öte yandan Milletvekili Fakıbaba verdiği röportajda, soru üzerine Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı'ndan da azıcık bahsediyor. Ne zaman biteceği sorusu üzerine inşallah 2020 yılı içinde biteceğini belirtiyor. Sanki yıl sonunda biteceğini söyleyen sayın Fakıbaba değildi! 2019 yılının sonunda bitirileceğini söyleyen sizdiniz Sayın Fakıbaba! Çalışmalar neden aksadı, neden yıl sonunda bitirilemedi ile ilgili konulara da açıklık getirmenizi umuyorduk. 2020'de zaten biter ama kaçıncı ayında, kaçıncı gününde? Projeyi sil baştan yapsalar yine 2020'de bitmesi gerekir.
Unutmayın ki siz halen bu kentin milletvekilisiniz ve halen bu kente karşı borçlusunuz!
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: