A'dan Z'ye her şey arttı!
Enflasyon mu dersiniz döviz mi dersiniz ikisi de başını alıp bu diyarlardan gitti. Bunları durdurmak imkansız hale geldi. Merkez Bankası dövize iki defa müdahale etti ancak dolar da bir düşme belirtisi göremedik. Haliyle dolar bu şekilde artmaya devam edince zam furyası sağanak yağmur gibi üstümüze geldi. Asgari ücretimiz 1 yıl boyunca aynı kaldığı için maalesef yıl sonunu getirmedi. Allah’tan kredi kartları varda takla attırıyoruz. Gerçi yakında o da bize takla attırır.
Artık ne diyeceğimizi halk olarak şaşırdık. Sosyal medya da bir zam haberi yaptığımızda gelen tepkiler “ver mehteri” oluyor. Vatandaş zam karşısında duyarsız hale geldi. Kimse nasıl olacak demiyor, dedikleri tek şey; “bunlar daha iyi günler” demeleri akıllarda kalıyor. Onlar da biliyor gelecek pek parlak gözükmüyor. Lanet olası koronavirüsü kim icat etti ya da bu virüsün doğmasına kimler ön ayak olmuşsa Allah onları bildiği gibi yapsın! Ne zaman ki pandemi ilan edildi. Dünyada her şey altüst oldu.
Pandeminin gelmesiyle üretim durdu. Sanayi çarkları çalışamaz hale geldi. Sanayi çarkları dönmeyince her şey arttı. Piyasada bulunmayan malzemeler altın gibi yükselip durdu. Araba ve ev almak hayal oldu diye korkarken yediğimiz temel gıda olan ekmeği bile alamaz olduk. Her ay zam geldi deyim yerindeyse… Belimizi doğrultamıyoruz bakalım sonumuz ne olacak.
Sağlıcakla kalın…
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: