ilk karne aldığım günün heyecanı
İlkokul'a başladığım gün daha dün gibi hatırımda o gün heyecanlanmıştım ve korkmuştum. Hatta beni okulun ilk gününde babam beni okulun bahçesinde elimi bıraktığında o kadar çok ağladım ki sizlere o günü anlatmam.
Bugün o zamanki halimi düşününce sürekli gülerim. Yeni arkadaşlar, yeni çevre, yeni inşalar, yeni bir toplumla karşılaşmak ilk başlarda biraz şaşırtıcı olsa da yine de o ortama hemen alışıyor.
Artık okul insanın evi gibi oluyor. Bütün bunlardan sonra aklımda kalan başka bir şey de ilk karne günü. Karneme heyecandan bakamadım bile. O heyecanla babamın yanına gidip karnemi babama gösterdim.
Babamda benim başımı okşayarak aferin dedi ve söz verdiği gibi hediye olarak laptop almıştı. Sanki bütün dünyalar benim olmuştu. Heyecandan içim içime sığmıyordu.
Yine bir karne günüydü heyecanımdan hiçbir şey eksilmemişti. Yine çok heyecanlıydım. Her karne günü, o ilk karne gününü hatırlarım.
Tüm Öğretmenlere ve öğrenci kardeşlerime iyi tatiller dilerim.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: