Kaygılanıyoruz
Şimdi koronavirüs salgını sadece belli ülkelerde değil, tüm dünyayı huzursuz hale getirdi. Bu salgın her geçen gün yayılmaya devam ederken, artık hiçbir ülkenin bu huzursuzluktan bağımsız kalamayacağını anladık.
Ülkeler her ne kadar bu salgından korunmak için tedbirleri üst düzeye çıkarsa, bu salgından korunmuş olsa da bu kez ekonomi anlamında etkilenmemek mümkün değil. Çünkü ekonomide bütün dünya birbiriyle bağlantı halindedir.
Şimdi dünya genelinde birçok sektör durmuş. Vatandaşlar ürünleri stoklama telaşına düşmüş. Ekonomi piyasasında dalgalanmalar devam ediyor. Her ne kadar sağlık açısından kendimizi korumaya çalışsak da bir şekilde etkilenmemek mümkün değil.
Bir otelin kapatılması, bir eğlence merkezinin kapatılması, birçok alanda sınırlama getirilmesi geçici de olsa milyonlarca kayıp oluyor.
Şanlıurfa'daki yatırımcılar da zor durumda kaldıklarını ve bazı konularda ödeneklerin ertelenmesini istediklerini belirttiler. Şanlıurfa'nın ekonomisi son yıllarda kendini toparlamaya çalışsa da yine bir gerileme yaşanacak. Bu nedenle kaygılarımız var.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: