Aklımızı derede doldurmadık
Bu günkü konumuz, hayatımızı ne şekilde devam ettirmenin dışında, çok daha önemli bir konu olan, iyi niyetimizi kötüye kullanan kesime hitap etmek istiyorum.
İnsanlar fıtratları gereği, kendilerini var eden değerlere saygılı olmak ve bulundukları çevreyle de uyumlu olmak zorundadır. Bazı kimseler vardır ki haksızlıkları görmezden gelirler ve bir şey olmaz buda gelir bu da geçer diyenlerdendirler. Böyle insanlara buradan selam gönderiyorum, onları gıptayla karşılıyorum, lakin iyi niyet ve sabır, kor ateş gibidir, tutunca ateşi elinizi yakar, ama aydınlıktır aynı zamanda.
Bırakınca kör eder insanı, önünüzü göremezsiniz, hep haklı olma, hep ben kazanayım fıtratıyla devam edersiniz hayatınıza, o zaman kimseyi yanınızda göremezsiniz.
Gördükleriniz sadece, bencil düşününler ve hesabı hala sizinle bitmemiş kemirgenlerden başkası değildir artık.
O zaman geriye bir tek şey kalıyor, akıllı olalım, her şeyimizi paylaşmayalım.
Bu konuda yapacak sadece bu kaldı, elimizde,
Onun için taşlıkları bir tarafa bırakıp, birbirimizi iyi anlamalı ve hayatı o şekilde kucaklamalıyız, diyorum, benden bu kadar değerli arkadaşlar,
Kısa ve özlü bir yazım oldu, umarım beğenirsiniz efendim.
İYİ HAFTALAR DİLİYORUM SİZLERE
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: