Merhaba sayın çok kıymetli okurlarım, malumunuz yeni yıla son iki ay kaldı, umarım yeni yıl, herkese öncelikle sağlık getirir, sağlık olmadan hiçbir şey olmuyor, sağlığın kıymetini gidince anlamaktansa, varken bilmek ve şükretmek gereklidir.
Hayat o kadar çok kısa ve o kadar çok sıkıntılı oluyor ki bazen, insanlar bunun farkında olmasına rağmen yine de kendi hayat felsefelerinden ödün vermeden yaşıyorlar, insanın doğası gereği anı yaşamaya programlanmış yapıda olmasına rağmen, kendi içinde neler yaşadığını ancak kendisi bilir.
Bakın bakalım, 70 yıl 80 yıl yaşayan birisine, neler duyacaksınız onların tecrübelerinden dökülenler neler olacak, bunu düşünmek gerekir, anı yaşamak ve sonucunu düşünmeden yaşamak bizlere hiçbir şey katmayacaktır.
Yeni yılın bize vermiş olduğu güzelliklerin farkına varalım, ailemizin kıymetini bilelim, giden geri gelmiyor bununda farkında olmamız gereklidir.
Yeni yıl yeni umutlar yeni hayat telaşları demektir bunu da unutmayalım, her şey bir yönüyle hal olur, lakin zaman gidiyor, buna kimse dur diyemez zaten, ama derdimiz zamanı durdurmak olmamalı, zaten bunu yapamayız, bize düşen hayatı layıkıyla yaşamak ve filizlenmek, çevremizdekilerle de iyi geçinmek gerekir.
Şimdi böyle düşünelim, hayatı hayat eden bizim kendi çevremiz ve yaşadıklarımızın bizde bıraktığı izler, kimisi iyi bir yaşam içinde hayatını sürdürür kimisi yoklukta, ama umut herkes için aynı şeyi ifade eder, yeni yılda da bunu başarmak adına çalışmalıyız ve çabalamalıyız.
Yeni yıl herkese sağlık sıhhat ve bereket getirmesi dileğiyle esen kalın…
Yorumlar
Kalan Karakter: