Taraftarın haklı sitemi
15 günde bir maçlarına gittiğimiz ve ilimizin tek marka değeri olan Şanlıurfaspor'un neden yerlerde olduğunu tüm taraftar soruyor.
2 milyonluk şehirde 50 yıllık kulübümüze sahip çıkacak kimse yok mu? Bugün Urfaspor sayesinde Şanlıurfa'nın marka değeri artmadı mı? Futbolun güzellikleri sayesinde gençler kötü alışkanlıklardan uzaklaşmadı mı?
İlimizin marka değerini bu kadar yere serenlerin acaba gönülleri rahat mıdır? Takımı birinci lige çıkaracağız diyenler nerede acaba?
Şanlıurfaspor'umuzun taraftarından Mehmet Köse'nin yöneticilere serzenişi, “Yabancılar, Urfaspor'un derdine yanarken Urfaspor'un acısına bu kötü gidişine yanarken, neden bizim Urfa'nın dinamikleri sahip çıkmıyor?
URFASPOR ne yaptı size? Urfaspor'un sayesinde itibar gördünüz. Urfaspor, sayesinde saygı gördünüz Urfaspor'un sayesinde isim yaptınız. Urfaspor, sayesinde meşhur oldunuz. Urfaspor, sayesinde servetinize servet kattınız. Urfaspor, sayesinde mevki makam sahibi oldunuz. Urfaspor, sayesinde ihaleler aldınız. Ama doymadınız gelen yedi giden yedi. Gelen kendi menfaati için Urfaspor da yer aldı.
Bir şehrin markasını Türkiye'ye rezil ettiniz, doymadınız iyi niyetli yöneticiler vardı onları da bitirdiniz. Doymadınız ne istediniz URFASPOR dan be...
PTT liginde 4 yıl içinde eski parayla 148 trilyon para kulübe geldi ne yaptınız. 54 trilyonla Urfaspor'u kümeye düşürdünüz, herkes kabuğuna çekildi.
Urfaspor'un düştüğü bu duruma sevinende var belki ama tarih bunu asla af etmeyecektir. 2019 yılı biz taraftarlar için ızdırab olarak hatıra olarak beynimizde olacak.
Yazık günah tesiste yemek yok, tesiste kahvaltı yok. Takım kampa gider haciz gelir, takım deplasmana gidecek para yok. Rakip kulüpler karşılar, biz bu kadar aciz bir şehir miyiz?
Çevre illere bakın onlar futbolda neredeler? Biz hale şehrin dinamikleri olan isotla, ciğerle, çiğ köfteyle ve sıra gecesiyle memleketi tanıtmaya çalışıyoruz. Tanıtım bu şekilde olmaz, eğer bir şehirde spor yoksa o şehir tanıtılmaz, reklam olmaz. URFASPOR'u bitirdiniz 15 günde bir gelirdik sevdamıza onu da bize çok gördünüz. Urfaspor vakıftır, doğmamış yetimin hakkı var, vicdanen rahatsanız oturun evinizde sessiz kalmaya da devam edin. Allah'ın da bir hesabı var elbet.... Saygılarımla”
Taraftarımızın bu serzenişine ekleyecek söz bulamıyorum. Tek sevdamız olan Şanlıurfaspor'u elbet bir gün birisi sahip çıkacaktır. Ancak o zaman iş işten geçmiş olacaktır.
Unutmayın! Her şey Şanlıurfa ve Şanlıurfaspor için...
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: